FOTO Fiul manelistului Nicolae Guță a fost prins drogat la volan. Gestul pe care l-a făcut cu bolidul de lux

Fiul manelistului celebru Nicolae Guță a fost prins drogat ieri la volanul bolidului de lux pe care îl conducea. Conform spuselor anchetatorilor, tânărul de 31 de ani care conducea mașina vorbea incorect și era agitat.

În urma testelor efectuate de polițiști, Nicușor Guță nu consumase alcool, însă rezultatul la droguri a ieșit pozitiv. La data de 02 septembrie 2023, în jurul orei 23:10, polițiștii care se aflau în misiune de patrulare pe strada Livezeni, din Petroșani, au observat un autoturism care era ieșit în afara părții carosabile, iar la volanul mașinii a fost depistat un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Municipiul Petroșani, care era agitat și incorect în vorbire.” – transmite IPJ Petroșani.

Polițiștii i-au găsit în mașină o țigară artizanală și trei muguri de plante

Odată cu controlul efectuat de polițiști, aceștia au găsit în mașina bărbatului o țigară artizanală și trei muguri de plante pe care le-au ridicat pentru cercetări.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, însă, ca urmare a testării cu aparatul Drug-Test, a ieșit pozitiv la substanță psihotropă, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice, în vederea determinării prezenței, în organism, a substanțelor psihotrope. 

Cu ocazia controlului, în autoturism a fost găsită o țigară confecționată artizanal și trei muguri de plante, care au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor. ” – au mai transmis polițiștii din Petroșani.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală și au suspendat dreptul bărbatului de a conduce autovehicule (a fost eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație)„- se mai menționează în comunicat.

D.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments