FOTO Un mort și un rănit în urma accidentului de la Caransebeș unde au fost implicate 4 TIRuri

Un cumplit accident a avut loc în această după-amiază în Caransebeș, unde un bărbat a murit și un altul a fost rănit. În accident au fost implicate 4 TIR-uri. Unul dintre acestea s-a răsturnat pe șosea, traficul fiind și la această oră blocat.

În urma evenimentului, o persoană a fost încarcerată, ulterior declarată decedată, iar o alta a fost rănită (fractura membru inferior)„, a transmis ISU Caraş-Severin.
Cei doi bărbați sunt cetăţeni bulgari, şoferul rănit fiind transportat la Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeş de către echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanta Caraş-Severin.
Conform Poliţiei Caraş-Severin, cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0.  La acest moment poliţiştii efectuează cercetări, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Unul dintre TIR-uri este răsturnat, iar încărcătura s-a împrăştiat pe şosea. Circulaţia este oprită și la această oră, traficul fiind redirecţionat.
DRDP Timişoara a precizat că şoferii de autoturisme au varianta ocolitoare DN 6, prin municipiul Caransebeş. Restricţia de circulaţie este în vigoare până în această seară la ora 19.00.
D.N.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments