FOTO-VIDEO. Trafic îngreunat pe DN1 către Valea Prahovei. Se merge bară la bară!

Se circulă greu spre Valea Prahovei din cauza cetățenilor care și-au luat cazare în acea zonă pentru trecerea dintre ani. Toți șoferii participanți la trafic sfătuiesc persoanele care merg în direcția Prahovei să circule fie prin Târgoviște fie pe autostradă sau rute ocolitoare, însă în nici un caz pe DN1, din cauza ambuteiajelor formate.

În această filmare se poate observa coada interminabilă, care se întinde pe mai bine de 5km în doar 5 minute de la crearea ambuteiajului. Conform unor informații obținute de noi, coloana s-ar fi format de dimineață, de pe la ora 8:00 și se menține în continuare, cauza încă nefiind stabilită.

Șoferii care aleg această rută nu pot circula cu mai mult de 20km/h, arată Waze. De asemenea, șoferii participanți la trafic au început să comunice prin intermediul hărții virtuale, pentru a mai alunga din supărare, iar conversațiile sunt de-a dreptul amuzante:”Aici facem revelionul” sau ”An nou fericit! Frumos în ambuteiaj…” sau ”Hai sa jucam fazan”. Orice conversație pornită de șoferi arată că și în vremuri grele, românul tot știe să facă haz de necaz.

-știre în curs de actualizare-

WAZE – ora 13:10

D.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments