Imagini de coșmar în Iași. Au băut amândoi și apoi copilul și-a atacat mama cu drujba

Imagini de coșmar a văzut o mamă ce a fost atacată de fiul ei în miez de noapte cu o drujbă. Totul s-a petrecut în localitatea Mănăstirea din Iași. O bătrână de 79 de ani a ajuns la spital în stare critică, după ce ar fi fost atacată cu drujba de propriul fiu. Înainte de atacul sălbatic, cei doi ar fi consumat alcool împreună.

Imagine ilustrativă

Cel care a chemat ambulanța, în miez de noapte, a fost chiar presupusul agresor: Un apel la 112 ne anunța despre un incident în localitatea Mănăstirea. A sunat fiul unei doamne de 79 de ani, care a fost agresată, se pare, chiar de către apelant. Persoana a fost găsită de către Terapia Intensivă mobilă SMURD într-o baltă de sânge prin traumatism prin taiere cu obiect tăietor la nivelul toracelui și abdomenului. A fost adusă la UPU a Spitalului Sf. Spiridon, tratată, investigată. S-a constatat un pneumotorax deschis, fracturi costale, un traumatism abdominal și toracic penetrant. S-a intervenit în urgență și apoi pacienta a fost transferată în Spitalul de Pneumoftiziologie, în clinica de chirurgie toracică pentru tratament definitiv. Un prognostic rezervat, este un caz extrem de grav., a declarat Prof. Dr. Diana Cimpoeșu, medic șef UPU SMURD Iași.

Fiul și mama atacată au băut amândoi înainte de atac

La spital a ajuns și presupusul agresor, fiul victimei. După investigația făcută de medicii psihiatri, bărbatul a fost trimis la evaluare, însoțit de poliție, starea lui fiind una bună. Pentru amândoi s-a pus și diagnosticul de etilism acut, a mai declarat medicul Diana Cimpoeșu.

D.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments