Incendiu de vegetație în Argeș. S-a extins la un depozit de deşeuri din plastic

Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit în această seară, într-o zonă de la ieșirea din municipiul Piteşti. Acesta s-a extins la un depozit de mase plastice, baloturi din deşeuri arzând cu o mare degajare mare de fum, fiind vizibil de la câțiva km distanță.

Sursă foto: ISU Argeș
Incendiul a izbucnit în zona Podul Viitor din municipiul Piteşti, iar flăcările care au cuprins vegetaţia uscată, s-au extins foarte repede și la un depozit de deşeuri din apropiere. Iniţial, ISU Argeş a trimis la locul intervenţiei o autospecială de stingere, ulterior alte două, de la Detaşamentele de Pompieri Piteşti şi Bradu, fiind trimise în sprijin.
Pompierii au acţionat nu doar pentru lichidarea incendiilor de vegetaţie uscată şi deşeuri, ci şi pentru protecţia unei construcţii de pe o proprietate vecină. La depozitul de deşeuri flăcările au cuprins resturi din plastic strânse sub formă de balot, care au ars cu degajare mare de fum. Pentru stingerea incendiului în acest caz pompierii au folosit spumă.

Acesta este al doilea incendiu de vegetaţie uscată izbucnit în doar câteva ore în judeţul Argeş. În această după-amiază, un alt incendiu a cuprins vegetaţia de pe un teren în zona kilometrului 112 al autostrăzii A 1 Bucureşti – Piteşti, focul fiind stins, mai apoi de către pompieri.
D.N.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments