Incendiu la Penitenciarul de Maximă Siguranță din Arad. Nu au fost înregistrate victime

Un incendiu a izbucnit astăzi într-o cameră de depozitare a Penitenciarului de Maximă Siguranţă din Arad, flăcările fiind stinse de pompieri înainte de a se extinde. În timpul manifestării incendiului nu au fost înregistrate victime.

Sursa foto: AGERPRES

Pompierii au fost anunţaţi despre izbucnirea incendiului în jurul orei 10,00 şi au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD.

Astăzi, în jurul orei 10:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu produs la o încăpere folosită drept spatiu de depozitare a unui punct de lucru, în incinta penitenciarului Arad, Strada Alexandru Ioan Cuza.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la încăperea în care erau depozitate materiale inflamabile, pe o suprafață de aproximativ 25 mp, camera fiind inundată cu fum. Incendiul a fost lichidat prompt, în aproximativ 10 minute.”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

Conform ISU Arad, nu a fost nevoie de evacuarea persoanelor din clădire şi nu au fost înregistrate victime. Cauzele producerii incendiului urmează să fie stabilite.

D.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments