Incendiu violent în Mogoșoaia. 15 autospeciale intervin pentru lichidarea incendiului.

Un incendiu violent a izbucnit în jurul orei 17:00 lângă o hală din Mogoșoaia. Pompierii s-au deplasat la fața locului cu 15 autospeciale de stingere. Sunt degajări de fum însemnate iar reprezentanții ISU avertizează că este posibilă extinderea incendiului și la clădirile din vecinătatea halei.

Hala, cu o suprafață de 2000 de metri pătrați arde în totalitate. ”A fost realizat un dispozitiv de stingere pe cele 4 laturi pentru a reduce riscul de extinde și la alte hale din apropiere, aflate în aceeași proprietate. Nu sunt persoane rănite.”, au transmis reprezentanții ISU.

La scurt timp de la incendiu a fost emisă și o alertă prin Sistemul Național RO-ALERT:” Alertă extremă: Inendiu major produs în Mogoșoaia, str. Ceferiștilor. Degajări masive de fum. Ocoliți zona. Eliberați căile de comunicații pentru a facilita accesul structurilor de intervenție. Dacă sunteți în apropiere, evacuați zona. Luați măsuri de adăpostire și autoprotecție. Accesați canalele media și aplicațiile din mediul online ale DSU și IGSU pentru mai multe informații și actualizări despre eveniment.”

Vom reveni cu amănunte.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments