UPDATE VIDEO Incendiu violent la un hotel din Giurgiu

UPDATE: Un incendiu care a cuprins o anexă de la parterul unui hotel situat în B-dul Mihai Viteazul din municipiul Giurgiu a impus evacuarea preventivă a tuturor persoanelor care se aflau, în această seară, în clădire. Echipajele de căutare-salvare au acționat imediat pentru verificarea tuturor încăperilor și salvarea celor care se aflau în interior, din cauza fumului dens degajat în urma arderii unei cantități însemnate de mase plastice și materiale combustibile. Fumul a ajuns până la etajele superioare ale clădirii. Din fericire, persoanele implicate nu au avut de suferit în urma incidentului, acestea fiind evaluate de echipajele SMURD și SAJ, la fața locului. Pompierii acționează cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și o descarcerare.” – a scris ISU Giurgiu într-o postare publică pe Facebook.

Pompierii din Giurgiu au intervenit în această seară pentru stingerea unui incendiu puternic care a izbucnit la o anexă din spatele unui hotel din orașul Giurgiu. Mai mulți oameni aflați în hotel au fost evacuați. Conform ISU Giurgiu, cele 10 persoane evacuate sunt conștiente și cooperante și au primit îngrijiri medicale la fața locului.

La fața locului au fost mobilizate 4 ASAS-uri, 1 APSII, o mașină de descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Giurgiu și 2 ambulante SAJ, intervenind 19 subofițeri și 3 ofiteri.

Au fost evacuate din hotel până în acest moment 10 persoane, toate conștiente si cooperante. S-a impus această măsură (a evacuării) din cauza degajărilor mari de fum, întrucât ardeau mase plastice și materiale textile în cantități relativ mari. Persoanelor evacuate li s-au acordat îngrijiri medicale la fața locului, neimpunându-se transportul la spital până în acest moment.

Vom reveni cu amănunte. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments