Incident șocant în Arad. O femeie cu probleme psihice a împins o alta în fața mașinilor

O femeie a fost la un pas de moarte după ce a fost împinsă pe șosea de către o alta de 39 de ani care nu avea casă și suferea de afecțiuni psihice. Totul s-a petrecut în mijlocul zilei, iar victima spune că nimeni nu a sărit să o ajute. Poliția arădeană spune că s-a autosesizat şi va lua măsuri în acest caz.

O femeie a relatat printr-o postare pe Facebook că în timp ce aştepta la un semafor din Arad, a fost prinsă de mână şi împinsă din spate de către o altă femeie. Victima a reuşit să se echilibreze pentru a evita să cadă în faţa maşinilor, dar a menţionat că nimeni nu a intervenit să o ajute. Ea a reuşit să o fotografieze pe cea care a împins-o.

Victima: ”La noi până nu se întâmplă o tragedie nu ia nimeni atitudine”

Unde ne îndreptăm, Dumnezeule mare? Nici nu știi ce îți aduce ziua și momentul. Să aveți mare grijă la „doamna” din poză care nu e în mințile ei! Stai liniștit la semafor și se trezește o nebună, care nu ar trebui sa fie pe stradă, dar la noi până nu se întâmplă o tragedie nu ia nimeni atitudine, să te împingă în drum, când mașinile trec cu viteza. Cineva a avut grija de mine și nu m-am trezit sub roțile vreunei mașini. Bine că nu a fost și copilul cu mine. Ce sa mai zic de spiritul civic? Așa că ochii în 4, că nu știi de unde vin. – scrie victima pe contul său de Facebook.

IPJ Arad a anunţat astăzi că la instituţie nu a fost depusă nicio plângere penală cu privire la acest incident, însă au reușit să identifice agresoarea: Poliţiştii Municipiului Arad s-au sesizat din oficiu şi au identificat persoana implicată, ca fiind o femeie de 39 de ani, fără adăpost, cunoscută cu afecţiuni psihice, urmând a se lua faţă de aceasta măsurile legale pentru îndepărtarea oricărui pericol de natura să perturbe ordinea şi siguranţa publică„, precizează polițiștii.

D.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments