ÎNFIORĂTOR: tatăl care și-a înjunghiat fiicele gemene și mama acestora în Neamț este reținut pentru 24 de ore

Sursă: Roman24

Ieri, 6 noiembrie 2021 un tată și-a înjunghiat atât fiicele gemenele abia născute cât și pe mama acestora, în timp ce dormeau, sub privirile fiului cel mare. Unul dintre bebeluși a murit, iar celălalt se luptă pentru viață, la Spitalul ”Sf. Maria” din Iași. Individul ar fi suferit de depresie însă a refuzat să meargă la medic.

Poveste înfiorătoare, într-o familie aparent fericită din Roman, Neamț. Un tată s-a transformat în călăul propriei familii şi le-a atacat pe cele două fetiţe şi pe soţia sa în timp ce dormeau. Acesta a fost reţinut şi urmează fie supus unui control psihiatric.

Bărbatul care şi-a înjunghiat cele două fetiţe în vârstă de trei luni a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat astăzi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore în arestul IPJ Bacău și astăzi va fi prezentat Tribunalului Neamț.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și dus în arest. El va fi prezentat astăzi Tribunalului Neamț, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Neamţ, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Roman, au fost sesizaţi sâmbătă dimineaţa, prin apel 112 cu privire la faptul că, într-o locuinţă din municipiul Roman are loc o agresiune în familie.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie şi jandarmerie, constatând faptul că un bărbat, de 40 de ani, din Roman, ar fi exercitat acte de violenţă asupra soţiei şi a doi copii, în vârstă de trei luni. Victimele au fost transportate de urgenţă la spital. Din nefericire, unul dintre copii a decedat., a transmis IPJ Neamţ.

El şi-a înjunghiat un copil în zona inimii, iar celălalt în zona toracică. Fetiţa care a supravieţuit este internată în stare gravă la Spitalul ”Sfânta Maria” din Iași.

Vom reveni cu amănunte.

D.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments