Întâmplare uimitoare în Botoșani: un bărbat nu a mai fost primit în casă de către familia lui, după ce a suferit un accident grav rutier

O familie din Botoșani nu vrea să își primească fiul acasă, după ce acesta a petrecut o lună în spital după un accident rutier grav.

Bărbatul, în vârstă de 52 de ani a fost spulberat de o mașină pe o trecere de pietoni din Botoșani în urmă cu o lună.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Botoşani în stare critică, acolo unde a stat internată o lună de zile, timp în care a suferit mai multe operații. Bărbatul a petrecut zile întregi la Reanimare și Terapie Intensivă pentru a se recupera, după ce suferise numeroase leziuni și traumatisme.

Medicii au stabilit că bărbatul poate fi externat. Acesta a fost transportat cu o ambulanță la domiciliu. În momentul în care au ajuns în fața casei, cadrele medicale au avut parte de o surpriză: părinții nu au fost de acord ca fiul lor să fie adus acasă. Discuțiile au durat ore bune, iar în cele din urmă bărbatul a fost transportat înapoi la spital.

Angajaților de la Serviciul de Ambulanță nu le venea să creadă că pacientul nu este primit acasă după perioada grea prin care trecuse.

„El când a plecat de acasă era sănătos. Să îl externeze când e bine, nu când e bolnav, cum e acum. Să vină acasă sănătos. Să aibă grijă de el criminalul ăla cu maşina. Nouă nu ne-a spus nimeni că îl externează, nu am făcut nici focul în casă, nu îl putem lua aşa. Stă şi îngheaţă în ambulanţă, să îl ia înapoi la spital”, au fost declarațiile mamei bărbatului, potrivit presei locale botoșănene.

La un moment dat, ambulanțierii au solicitat și intervenția unui echipaj de Poliție, în speranța că agenții vor reuși să îi convingă pe părinți să își primească fiul acasă. Nici de data asta nu s-a înregistrat un succes.

D.N.

 

3 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments