Interviu cu Georgiana Năstase

Georgiana Florentina Năstase are 27 de ani și este din Buzău. Este actriță în serialul ”În căutarea adevărului” de pe Kanal D și de curând a concurat în cadrul show-lui TV ”IUmor”. Aceasta este foarte activă pe rețelele de socializare, având o comunitate foarte unită atât pe TikTok, cât și pe Instagram și Youtube, unde postează videoclipuri pe diverse teme și le arată urmăritorilor viața ei personală. Pe canalul de Youtube aceasta a publicat și un videoclip unde a povestit despre hărțuirea pe care a avut-o la vârsta de 14 ani: ”Eram clasa a-VIII-a când s-a întâmplat asta. M-am împrietenit cu o fată și am început să facem poze, poate nepotrivite pentru vârsta aceea. Aveam o rochiță pe mine și cumva am ridicat-o foarte puțin și a ieșit în evidență partea dorsală din lateral. Pe acea vreme era în vogă un fel de ”Cocalari și Pițipoance”, unde erau postate doar poze cu cocalari, pițipoance, printre care și eu, și la descriere aveam ”divă nasoală.” M-a deranjat foarte tare faptul că erau la comentarii foarte multe jigniri și vorbe urâte. Am suferit foarte mult pentru că eram adolescentă, eram fix în acea perioadă de tranziție și a fost foarte bulversant pentru mine, mai ales că o prietenă a făcut publice aceste poze. Voiam să dispar de pe fața pământului, îmi doream efectiv să mă duc nu știu unde, dar după aceea mi-am dat seama că va trece cu timpul.” 

Aceasta și-a început cariera în TV odată cu serialul ”În Căutarea Adevărului”, unde se cunoștea deja cu două dintre actrițe. Până la momentul actual a fost doar un singur personaj cu care aceasta nu a putut juca, deoarece ”mi se părea că reacțiile lui sunt foarte mecanice.” Colectivul din spatele camerelor este unul foarte mișto, spunând că ”îmi place foarte mult pentru că este atmosfera aceea relaxată, cu bună dispoziție și multă caterincă.” 

Aceasta a participat în cadrul show-lui IUmor cu un număr inedit, unde a căpătat o experiență foarte frumoasă, dar care nu a fost lipsită de emoții: ”Vreau să spun că atunci eram blank, și în minte dar și în corp. Eu nu mai simțeam nimic. Știam doar că trebuie să zâmbesc.” . În urma acestui număr a primit porecla ”domnișoara heșteg” care de altfel nu o deranjează, spunând că ”Nu mă deranjează. Ba din contră, mi se pare genial. Pur și simplu s-a întâmplat. În viitorul apropiat îmi doresc foarte mult să fac o serie de tricouri cu ”heșteg”.” Deși aceasta a avut un număr bun, la final a primit 3 dislike-uri, însă acest fapt nu a descurajat-o deoarece ” mi-am asumat că nu am fost acolo să generez o criză de râs nimănui. Am fost pentru mine.” 

Deoarece este o persoană cunoscută în mediul online, nu a scăpat fără hate, însă spune ea, ”la început m-am lăsat puțin afectată însă după aceea mi-am dat seama că acei oameni care oferă hate, defapt au o problemă cu ei înșiși și mă oftic de simplul fapt că nu îi pot ajuta mai mult decât o fac în prezent, mai exact să le răspund într-un mod cât mai frumos și din inima, să ofer iubire, nu ură. Ei au nevoie de iubire și atenție. Recunosc, mă mai las afectată uneori, însă foarte puțin pe moment. Cred totuși că este uman.” 

Pe lângă canalul său de YouTube, unde are strânsă o comunitate de peste 7000 de persoane, aceasta deține și un cont de Instagram cu aproape 13.000 de urmăritori și unul de TikTok cu peste 100.000 de urmăritori, platforme unde este activă zilnic. 

La finalul interviului, aceasta a oferit și câteva sfaturi tinerilor care își doresc să devină actori: ”Eu consider că trebuie să vină din tine și să nu vrei asta doar pentru că vrei să apari la TV. Adică trebuie să simți că vine din tine și că asta într-adevăr îți dorești.”

Articol realizat de Redacția Abstract News.

4 5 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments