Mai multe pastile cu steroizi au fost găsite de DIICOT într-un pachet venit din Spania

Un bărbat din Bistrița-Năsăud este suspectat de polițiști că face parte dintr-o grupare de trafic de droguri după ce pe 1 septembrie anul acesta a fost prins în timp ce ridica un pachet venit din Spania. Pachetul conţinea fiole cu testosteron şi comprimate cu steroizi.

Bărbatul a fost arestat imediat după ce a ridicat coletul iar complicii săi, 7 la număr, au fost arestați din iunie. Procurorii de la DIICOT au făcut zece percheziţii în urma cărora au fost identificate şi ridicate cantităţi de droguri de risc, mai multe terminale mobile şi un autoturism de lux în valoare de peste 120.000 de euro.

„S-a reţinut că, în cursul lunii iulie 2022, inculpatul împreună cu alţi şapte inculpaţi, arestaţi preventiv în această cauză, au constituit un grup infracţional organizat în scopul introducerii şi vânzării în România de droguri de risc provenite din Spania. Astfel, în data de 1.09.2023, a ajutat la introducerea în ţară a unei cantităţi de substanţe dopante cu grad mare de risc, disimulate într-un colet, respectiv 200 de fiole a câte 1 ml lichid conţinând o componentă activă de testosteron şi 9.999 de comprimate care conţin ca substanţă activă oxandrolone, a ridicat de la firma de curierat şi a transportat coletul ce conţinea substanţele dopante, în scopul comercializării”, informează DIICOT.

Ieri bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

„Totodată, în luna martie 2023, inculpatul a ajutat la introducerea în ţară a cantităţii de aproximativ 30 kilograme canabis, iar în perioada iulie 2022 – martie 2023, la 15 date diferite, a primit de la unul dintre inculpaţi, cantităţi de droguri de risc (canabis) în scopul comercializării. La data de 03.09, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bistriţa-Năsăud a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile”, precizează DIICOT.

D.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments