UPDATE Moarte suspectă în Botoșani : o femeie ar fi fost găsită fără suflare în propria casă

UPDATE: ”S-a deschis dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de ucidere din culpa. Se efectueaza cercetari pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care a survenit decesul, iar daca din administrarea probatoriului vor rezulta date conform cărora s-ar mai fi comis o altă infracțiune, cercetările vor fi extinse si pentru această faptă. A fost dispusa si efectuarea autopsiei.”, a declarat pentru Abstract News, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani, Delia Neniscu.

Polițiștii anchetează moartea suspectă a unei femei de 44 de ani. Aceasta a fost găsită fără suflare in propria casă.

Concubinul femeii povesteşte că a ajuns acasă şi ar fi surprins un bărbat în timp ce o viola pe partenera lui de viață. Acesta a fugit imediat să anunțe poliția, dar când s-a întors şi-a găsit iubita moartă. Tragedia s-a întâmplat la Dracșani, în județul Botoșani.

Echipajul medical ajuns la incident nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa femeii. Criminaliștii au ridicat probe, iar trupul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală. Acum oamenii legii așteaptă raportul medicilor legiști pentru a afla cauza morții.

Vom reveni cu detalii.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments