Moarte suspectă în Buzău. Un tânăr a fost găsit mort într-o fântână

Un tânăr de 31 de ani dintr-o localitate din județul Buzău a fost găsit mort în fântâna din curtea casei. Tragedia a avut loc ieri, în satul Maxenu din județul Buzău. Cel care a dat alarma a fost chiar tatăl tânărului, care susţine că tânărul era băut şi ar fi căzut în puţ.

Criminaliştii buzoieni trebuie să stabilească dacă decesul tânărului de 31 de ani, găsit mort în fântână, a fost accidental sau este vorba despre o crimă.

Florin a venit băut din sat, a fost la meci. De la meci a fost prin sat, cred. A venit şi a stat pe patul ăla de fier. Zic eu, după mintea mea, că a vrut să se aşeze şi a căzut direct în fântână. A venit capacul după el”, spune Nicolae Spirache, tatăl victimei.

Versiunea diferită a prietenilor acestuia

Cunoscuţii lui Florin, care l-au văzut cu puţin timp înainte de tragedie, susţin însă că acesta nu ar fi fost băut și mai mult decât atât, tinerii susţin că prietenul lor nu avea niciun motiv să îşi ia zilele.

M-am întâlnit cu el pe la ora 14.10 şi nu era beat. În 50 de minute se îmbăta rău aşa? Nu cred că avea vreun motiv să se sinucidă”, spune un prieten al acestuia.

Tânărul muncea la o stână din Ţinteşti. Procurorii criminalişti iau în calcul toate variantele şi continuă cercetările pentru a elucida misterul asupra morţii tânărului din Maxenu.

Florin locuia împreună cu părinţii și sora sa, iar din casa lor se auzeau frecvent certuri. Nu de puţine ori, spun vecinii, scandalurile deveneau foarte violente, iar tatăl şi fiul se ameninţau cu furci şi topoare.

D.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments