Noi detalii cutremurătoare în cazul fetiței incendiate din Arad

Sursa : Special Arad
Sursa : Special Arad

Anchetatorii au reușit să reconstituie parțial chipul fetiței ucise și incendiate pe un câmp, lângă un cimitir din Arad, transmite presa locală. Potrivit primelor date, fetița ar fi avut între 6 și 8 ani și ar fi fost omorâtă în ultimele 48 de ore. Fetița mutilată și incendiată parțial a fost descoperită sâmbătă după amiază pe un teren viran din cartierul Bujac. Anchetatorii spun că ea și-ar fi găsit sfârșitul după o lovitură cu un obiect contondent în cap. Pentru a-și șterge urmele, criminalul a încercat să ardă corpul copilului. De asemenea, cadavrului îi lipsesc membrele inferioare, un detaliu înfiorător pe care nimeni nu și-l explică.

Anchetatorii s-au întors ieri dimineața la fața locului și au continuat cercetările, iar suplimentar – spun procurorii – ”s-a procedat și la efectuarea altor acte de urmărire penală”.

Decesul fetiței ar fi survenit după lovirea acesteia cu un obiect contondent în cap

Corpul neînsuflețit al copilului a fost transportat la morgă pentru efectuarea autopsiei, informează un post de presă local. S-a stabilit, în urma efectuării autopsiei, că decesul copilului a survenit în urma unor lovituri aplicate în cap, cu un obiect contondent. Apoi, cel care a comis omorul a vrut, cel mai probabil, să-și ascundă urmele, astfel că a incendiat cadavrul.

Probabila vârstă a fetiței – 6 ani

Criminaliștii au ridicat probe ADN de la fața locului pentru identificarea copilei. ”S-a efectuat autopsierea cadavrului, s-a stabilit cauza morții, lovire, probabil cu un corp dur. Datează de 24- 48 de ore. Am ridicat urme de la fața locului, de la cadavru, pentru stabilirea identității. De asemenea, am ridicat camerele de supraveghere existente, private și publice”, au declarat surse din cadrul anchetei, citate de un post național de Televiziune. În urma necropsiei, legiștii au descoperit că fetița, care a avut un sfârșit crunt, are șase ani.

„În acest moment sunt depuse eforturi conjugate pentru identificarea cadavrului”

În acest moment sunt depuse eforturi conjugate pentru identificarea cadavrului, pentru stabilirea identității persoanei, care, conform cercetărilor preliminare, se pare că a fost omorâtă prin lovire cu un corp contondent în zona capului.”, a declarat procurorul Ruxandra Tarcea din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, pentru un post național de Televiziune.

De asemenea, din informațiile pe care le dețin anchetatorii, nu au fost raportate dispariții ale unor copii, în Arad, de vârstă apropiată cu cea a copilului decedat, ceea ce face și mai grea munca acestora.

Vom reveni cu detalii.

D.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments