Noi detalii în cazul Antoniei. Tatăl ei vitreg i-a dat foc cu ACETONĂ

Bărbatul de 23 de ani care a ucis-o pe Antonia, în vârstă de 4 ani și i-a dat foc cu acetonă, pe un câmp de lângă Arad, riscă închisoare pe viață.

De asemenea, mama Antoniei a fost și ea audiată de polițiști. Momentan nu sunt acuzații împotriva sa. De altfel, chiar de la aceste audieri a aflat, de la anchetatori, prin ce chin a trecut și ce moarte violentă a avut copilul sau. Călău i-a fost chiar bărbatul iubit. Atât ea cât și băiețelul ei de 3 ani primesc acum consiliere psihologică din partea Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Sprijinul este esențial, mai ales pentru o femeie care a trecut printr-o naștere. Tatăl biologic al fetiței lucrează în străinătate și ar fi aflat deja de tragedie. Cât despre suspectul de crimă, tatăl vitreg al Antoniei a ajuns în față magistraților de la Tribunalul Arad, unde a fost arestat preventiv pentru 30 zile. Este acuzat de violență în familie, omor și profanare de cadavre. Pentru fapta să își poate petrece tot restul vieții în închisoare.

Cazul fetiței a fost reconstituit

Misterul crimei înfiorătoare din Arad a fost elucidat. Antonia, care avea 4 ani, a fost ucisă de tatăl vitreg. Crima odioasă a avut loc cu fratele mai mic al fetei în casă. Totul a ieşit la iveală după ce un vecin a recunoscut imaginea reconstiuită a fetei şi a alertat poliţia. Deşi iniţial a minţit şi a susţinut că moartea fetei a fost accidentală, după o noapte de audieri individul a mărturisit totul. Tânărul de 23 de ani, deghizat în iubit și tată drăgăstos, a recunoscut însă, în faţa anchetatorilor, că ucis-o pe Antonia.

Explicaţia este halucinantă. Micuţa de 4 de ani l-ar fi enervat pentru că voia să se joace cu el. Într-un acces de furie, bărbatul a lovit-o până a lăsat-o fără suflare. Martor forţat la crimă a fost fratele mai mic al fetei.

Articole postate de acest autor

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments