Nouă alertă cu bomba într-un mall din București. Clienții au fost evacuați din Băneasa Shopping City

O alertă cu bombă a alertat în această seară autoritățile bucureștene și oamenii care se aflau în Băneasa Shopping City. Oamenii care se aflau în interiorul centrului comercial au fost evacuați.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție și jandarmerie, precum și specialiști din Brigada Antiteroristă a Serviciului Român de Informații. În urma unui apel la numărul de urgenta 112 a fost sesizată prezenţa unui dispozitiv artizanal improvizat la un centru comercial din sectorul 1, a anunţat în această seară Serviciul Român Informații.

De asemenea, sursa citată a precizat că la fata locului s-a deplasat echipa pirotehnică a SRI şi se aplică măsurile de intervenţie standard, în colaborare cu Poliţia Română. Măsurile presupun evacuarea persoanelor, restricţionarea traficului şi verificarea locaţiei pentru a descoperi eventualul dospozitiv plasat în incintă.

-știre în curs de actualizare-

D.N.

Dacă aveți detalii despre știre sau aveți un subiect ce poate deveni o știre, vă invităm să ne dați de veste la numărul de telefon 0750.85.25.23!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments