O botoșăneancă s-a împiedicat pe scări și a scăpat copilul din scoică

Imagine strict ilustrativă

Un incident mai puțin obișnuit s-a petrecut acum câteva zile, când o femeie din Botoșani a căzut pe scări și și-a scăpat copilul de numai 4 luni din scoică.

Bebelușul a ajuns pe 27 august la spital după ce mama acestuia ar fi căzut pe scările unui hotel din Suceava iar copilul acesteia ar fi căzut din scoică și s-a lovit la cap. Polițiștii suceveni au fost direcționați să se deplaseze în fața unui hotel din Suceava, întrucât un bărbat a sesizat prin apel la 112 faptul că un copil de 4 luni a căzut din scoica în care era așezat și transportat de către mama sa. Până la sosirea acestora, atât bebelușul cât și mama acestuia au fost preluați de către un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță și transportați la UPU Suceava.

Ulterior, s-a stabilit că vineri, 27 august, în jurul orei 4:10, în timp ce o femeie de 27 de ani, urca scările unui hotel din Suceava cu intenția de a se deplasa spre camera rezervată, având într-o mână o scoică în care se afla copilul acesteia în vârstă de 4 luni, s-a împiedicat de una din scările ce duc spre ușa principală de acces în hotel, ocazie cu care minorul a alunecat și căzut din scoică de la o înălțime de aproximativ 40 de cm.

Bebelușul a fost diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral minor.

D.N.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments