O elevă de 15 ani din Gorj s-a aruncat de la etajul 1 al liceului la care învăța din cauza că diriginta i-a scăzut nota la purtare

Un caz cutremurător s-a petrecut astăzi la o școală din Gorj, acolo unde o tânără de 15 ani a încercat să se sinucidă, aruncându-se de la etajul 1 al școlii la care învăța, după ce diriginta i-a scăzut nota la purtare la 4.

După ce diriginta i-a comunicat acesteia scăderea notei la purtare, fata a devenit extrem de agresivă în limbaj şi a înjurat aproape pe toată lumea. În pauză, a continuat să înjure conducerii școlii și dirigintei, după care s-a urcat pe pervaz şi a sărit de la etajul I pe un spațiu verde din fața școlii. Din fericire, fata este înafara oricărui pericol, după căzătură revenind în clasă. De asemenea, după incident conducerea școlii a informat DGASPC Gorj pentru consilierea elevei și colegilor acesteia.

Incidentul s-a petrecut în perimetrul Liceului Tehnologic Numărul 2 din Tg. Jiu, acolo unde fata era elevă în clasa a-IX-a profesională. Conform conducerii școlii, eleva deja se afla într-un program de protecție al DGASPC. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu și Biroului Siguranță Școlară.

În cursul zilei de astăzi, am fost sesizați cu privire la faptul ca o elevă, de 15 ani, din comuna Bălești, s-ar afla pe pervazul sălii de clasă și amenință că se sinucide. Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu și Biroului Siguranță Școlară s-au deplasat la fața locului, constatând faptul că o elevă de 15 ani, din comuna Bălești, a sărit de pe pervazul ferestrei de la etajul I, după care a revenit în sala de clasă.

A fost investigată de echipajul medical prezent la fața locului, constatându-se ca eleva nu a suferit leziuni. S-a solicitat sprijinul DGASPC Gorj pentru consiliere.” – a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

D.N.

Dacă aveți detalii despre subiect, sau aveți unul care poate deveni o știre, vă rugăm să ne dați de veste la  numărul de telefon 0750.85.25.22.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments