O femeie a murit și un bărbat a fost grav rănit în urma unui accident în Gorj. Intervin două echipaje de descarcerare, un echipaj SMURD şi două ambulanţe

Un accident rutier grav s-a produs în această dimineață în localitatea Pojogeni județul Gorj, unde un autoturism s-a izbit frontal de un copac. În urma impactului dintre mașină și copac, o femeie a murit și un bărbat se află în stare foarte gravă. La sosirea echipelor de intervenție, ambele victime erau inconștiente iar medicul sosit la fața locului a fost nevoit să declare decesul femeii de 58 de ani.

„Am fost solicitaţi să intervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de un grav accident de circulaţie produs pe raza localităţii Pojogeni, în care a fost implicat un autoturism care a lovit frontal un copac. În urma impactului au rezultat două victime: o femeie în vârstă de 58 de ani şi un bărbat în vârstă de 61 de ani, care erau încarcerate. Colegii noştri au intervenit pentru extragerea victimelor din autovehicul. Ambele victime erau inconştiente. Medicul sosit la faţa locului a constatat decesul femeii.”, declară ISU Gorj.

Conform aceleiași surse, bărbatul este în stare gravă şi a fost preluat de către un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Gorj.

La locului accidentului au intervenit două echipaje de descarcerare, un echipaj SMURD şi două ambulanţe.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments