O femeie de 44 de ani din Botoșani s-a prăbușit chiar pe ringul de dans la o nuntă

Un incident aproape catastrofal s-a petrecut sâmbătă la o nuntă în Săveni, județul Botoșani. O nuntașă în vârstă de 44 de ani s-a prăbușit chiar pe ringul de dans, din senin. Nunta s-a oprit iar oamenii au sărit să îi ofere primul ajutor. Văzând că este ceva mai grav, au apelat imediat 112.

Totul s-a petrecut sâmbătă noaptea la un local din Săveni, județul Botoșani. Femeia în vârstă de 44 de ani se petrecea pe ringul de dans cu alți nuntași când deodată a căzut din senin. Oamenii au întrerupt nunta și au sărit să îi ofere primul ajutor, conform surselor Abstract News, fiind în local și o nuntașă asistentă medicală. Văzând că este ceva mai grav decât un leșin, oamenii au alertat speriați 112.

Femeia a suferit un infarct de proporții

Conform medicilor, femeia a suferit un infarct de mari dimensiuni: ”Pacienta a fost adusă în serviciul UPU în stare gravă de colegii de la SMURD, după ce a fost resuscitată cu succes. A fost supusă mai multor investigaţii, fiind diagnosticată cu infarct miocardic anterior extins. A fost stabilizată şi dirijată către Institutul de Boli Cardiovasculare Iaşi” – a declarat dr. Monica Adăscăliţei, directorul Spitalului Județean de Urgență ”Mavromati” din Botoșani.

D.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments