O fetiță de 8 ani din Roman a fost agresată de tatăl său. Există suspiciuni că ar fi fost și violată

Un incident cutremurător s-a petrecut aseară în Roman, județul Neamț acolo unde tatăl unei fetițe de 8 ani și-ar fi agresat fiica, polițiștii având suspiciuni că acesta ar fi și violat-o, pe fondul consumului de alcool. IPJ Neamț îl cercetează pe bărbat pentru violență în familie și agresiune sexuală.

ARHIVĂ

Vecinii unui bărbat de 42 de ani din Roman au sunat la 112 aseară în jurul orei 21:00 după ce au auzit scandal acasă la el. Bărbatul, în vârstă de 42 de ani și-a bătut fiica, în vârstă de  ani iar polițiștii sosiți la caz sunt suspicioși că fetița ar fi fost și violată. Ambulanța trimisă la caz a transportat fetița la Spitalul de Urgență Roman. Polițiștii au emis un ordin de restricție provizoriu pe numele suspectului: ”„Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, pe fondul consumului de alcool, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Roman, ar fi exercitat acte de violență asupra fiicei sale, în vârstă de 8 ani. În aceste condiții, existând o stare de temere și un risc asupra vieții și integrității victimei, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului. În cadrul investigațiilor efectuate, s-a conturat ipoteza conform căreia minora ar fi fost victima unei agresiuni sexuale. Până în prezent, această ipoteză nu a fost confirmată, minora fiind supusă unui control medical de specialitate”, a declarat printr-un comunicat Georgiana Pușcașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele acestuia pentru violență în familie și agresiune sexuală, pentru a clarifica toate pistele din acest caz. În ceea ce privește situația copilei, a fost informată Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț, ce va deschide o anchetă în acest sens.

D.N.

Dacă aveți detalii despre subiect, sau aveți unul ce poate deveni o știre, vă rugăm să ne dați de veste la numărul de telefon 0750.85.25.23.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments