UPDATE O fetiță de doar doi ani din Harghita a fost snopită în bătaie până a murit. Cine este de vină?

O întâmplare halucinantă s-a petrecut în această seară în Plăieșii de Sus, Harghita. O fetiță de numai 2 anișori a fost găsită decedată în casă cu multiple lovituri pe corp.

ARHIVĂ

 

La data de 15 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Harghita au fost sesizați de angajați ai serviciului de ambulanță, cu privire la faptul că o fetiță, de 2 ani, din localitatea Plăieșii de Sus, a fost găsită decedată la domiciliu. În prezent se efectuează cercetarea la fața locului.” –  a precizat IPJ Harghita.

UPDATE (19:01) : Părinții spun că urmele de lovituri de pe corpul fetiței ar fi din cauză că aceasta ar fi căzut de mai multe ori în ultima săptămână.

UPDATE (18:53): Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat faptul că părinții minorei, îngrijorați de faptul că aceasta nu se mai trezește, au contactat Serviciul Județean de Ambulanță Harghita – Punctul de lucru Plăieșii de Sus pentru solicitarea de asistență medicală de urgență.

Se pare că pe corpul fetiței au fost constatate mai multe semne de violență, existând suspiciuni cu privire la decesul minorei.

Trupul fetiței va fi transportat la IML în vederea efectuării necropsiei. Dacă se va constata că urmele de violență au dus la decesul fetiței, polițiștii vor deschide un dosar penal.

D.N.

-știre în curs de actualizare-

Dacă aveți detalii despre subiect, sau aveți un subiect ce poate deveni o știre, vă rugăm să ne dați de veste la numărul de telefon 0750.85.25.23

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments