O tânără din Timișoara și-a înjunghiat colegul în drum spre școală. Acesta este acum internat în stare stabilă

Un caz șocant s-a petrecut în această dimineață într-o piață de flori din Timișoara. O tânără de numai 17 ani și-a înjunghiat în piept propriul coleg, chiar în drum spre școală, din cauza unei altercații. Aceasta a fugit de la fața locului însă polițiștii au găsit-o imediat. Tânărul este acum internat în spital, într-o stare stabilă.

ARHIVĂ

Apelul la 112 a avut loc în jurul orei 7:30. Un martor a sunat la Serviciul Unic de Urgență și a anunțat că un tânăr de 17 ani a fost înjunghiat în Piața 700 din Timișoara, iar atacatorii au fugit.

Unele surse neoficiale din poliție au declarat pentru Abstract News că pe fondul unei altercații dintre doi băieți, tânăra a intervenit în favoarea unuia dintre ei, înjunghiindu-l pe celălalt cu un cuțit, în zona pieptului. Victima a fost dusă la spital în stare stabilă. Suspecții au în jur de 16-17 ani, sunt în clasa a-IX-a și învață la licee diferite din județ. Cei doi sunt acum audiați de către polițiști, fiind deschis un dosar penal pe numele acestora pentru loviri și alte violențe.

D.N.

Dacă aveți detalii despre subiect, sau aveți unul ce poate deveni o știre, vă rugăm să ne dați de veste la numărul de telefon 0750.85.25.23.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments