Petrică Mâțu Stoian va fi înmormântat pe 11 noiembrie 2021

Interpretul de muzică populară, Petrică Mâțu Stoian a trecut în neființă sâmbătă, 6 noiembrie 2021, în jurul orei 20:00. Acesta se afla atunci internat în Spitalul Județean din Reșița. Se pare că artistul a ajuns în șoc septic la spitalul din Reșița, după complicațiile post-Covid și problemele cardiace preexistente.

Astfel, Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani și nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie, iar vestea trecerii în neființă a lui Petrică Mîțu Stoian a adus multă tristețe în rândul apropiaților și altor artiști de muzică populară cu care obișnuia să colaboreze.

Citește și: Un tânăr a alunecat și s-a rostogolit 100 de metri pe o pantă din Tâmpa. Consumase băuturi alcoolice

Familia se pregătește de înmormântare

Familia și apropiații cântărețului se pregătesc în aceste momente de ultimele aranjamente pentru a-l conduce pe celebrul artist pe ultimul drum. O artistă cunoscută a explicat când și unde va fi înmormântat Petrică Mîțu Stoian. Se pare că interpretul de muzică populară s-ar fi pregătit temeinic în ultima perioadă pentru plecarea din această lume.

Apropiații solistului de muzică populară mărturiseau chiar că Petrică Mîțu Stoian părea că se aștepta să moară. Interpretul fusese la mormântul familiei sale în urmă cu câteva zile. Cântărețul era originar din zona Plaiului Cloşanilor, din judeţul Mehedinţi.

Când și unde va fi înmormântat artistul celebru

Trupul artistului va fi dus astăzi, 8 noiembrie, la casa sa din Craiova, conform unui post național de televiziune. Steliana Sima, o altă artistă consacrată de muzică populară este cea care a dezvăluit unde și când va fi înmormântat regretatul Petrică Mîțu Stoian. Astfel, conform spuselor acesteia, artistul urmează să fie dus la Craiova, iar miercuri, 11 noiembrie 2021, este foarte posibil să fie și înmormântat.

Citește și: APIA a autorizat plata a 1,1 miliarde de lei pentru 697 de mii de fiermieri

D.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments