Polițistă din Mehedinți s-a împușcat în cap în baia gării Strehaia. Ce a determinat-o să recurgă la acest gest

Un tragic eveniment s-a produs în această dimineață în Strehaia, unde o polițistă de 25 de ani, ajutor de şef de post la Poliţia Transporturi Strehaia, judeţul Mehedinţi, s-a împuşcat în cap în baia gării Strehaia. Ea primise ultimul aviz psihologic în 2020. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

ARHIVĂ
La data de 19 ianuarie a.c., ora 09:42, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mehedinţi a fost sesizat, prin apel 112, de un poliţist din cadrul Poliţiei Transporturi Strehaia, cu privire la faptul că un agent de poliţie, de 25 de ani, ajutor şef de post la Poliţia Transporturi Strehaia, s-a împuşcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia„, a declarat IPJ Mehedinţi. Conform acestora, aceasta a intrat în serviciu la ora 08.00.
Poliţista absolvise promoţia 2018 a Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, iar ultimul aviz psihologic a fost primit în anul 2020.
La locul incidentului s-a deplasat o echipă de cercetare, pentru a stabili toate împrejurările producerii evenimentului.
D.N.
-știre în curs de actualizare-

Dacă aveți detalii despre subiect, sau aveți unul ce poate deveni o știre, vă rugăm să ne dați de veste la numărul de telefon 0750.85.25.23.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments