Pompierii români trimiși în Grecia s-au întors acasă după 10 zile de misiune

Pompierii români s-au întors din Grecia. Cei 142 de salvatori care au ajutat la stingerea incendiilor de vegetație de la eleni au fost întâmpinați cum nu se putea mai bine acasă. În cadrul ceremoniei de bun venit ce a avut loc în această dimineață, eroii au fost recompensați și cu Emblema de Onoare a DSU.
Cei 142 de pompieri plecați în misiuni de ajutorare a Greciei, s-au întors acasă după 10 zile de misiuni necontenite. Astăzi salvatorii au fost decorați printr-o ceremonie cu totul specială la Centrul de Coordonare și Conducere a Intervenției de la Ciolpani, unde a participat și Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat și un reprezentant al ambasadei Greciei la București.
Cei 142 de pompieri salvatori s-au întors acasă. După o misiune care a durat 10 zile, timp în care au ținut piept incendiilor din regiunile Vilia și Megara, pompierii salvatori plecați în sprijinul omologilor eleni, au revenit în țară. La fel ca data trecută, s-au întors toți sănătoși! Cinste vouă, dragi colegi!” – a scris IGSU printr-o postare pe Facebook.
D.N.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments