Primar bihorean găsit mort în casă. Avea 54 de ani

Augustin Sărăcuț, primarul localității Bulz, județul Bihor, a fost găsit decedat în casă de familie. Acesta avea doar 54 de ani. Conform presei locale bihorene, edilul comuneii Bulz, Augustin Sărăcuț avusese o intervenție chirurgicală pe cord deschis în perioada 2012-2013. Azi dimineața, familia l-a găsit inconștient, în una dintre camerele din locuința sa.

În urma unui apel la numărul unic de urgență 112, la fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj al SAJ Bihor. Medicii l-au găsit pe Augustin Sărăcuț în stop cardio-respirator. Din nefericire, edilul nu a mai răspuns la manevrele de resuscitare, medicii fiind nevoiți să declare decesul.

Augustin – Mircea Sărăcuț era primar al comunei Bulz pentru a cincea oară, candidând la ultimul dintre acestea din partea PSD, la scurt timp după ce plecase din PNL.

Locuitorii comunei, apropiații şi familia edilului trăiesc un adevărat șoc după ce au aflat vestea tragică. Toţi au numai cuvinte de laudă la adresa fostului primar.

„Om deosebit de atent cu toți cei din jur, prieten adevărat, creștin dispus sa-i ajute pe cei din jur, primar din anul 2004, bun gospodar, iubit de cetățeni, îl vom păstra veșnic în sufletul nostru” , a scris Ioan Mang, deputat PSD.

D.N.

Articole postate de acest autor

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments