Scandal la un bar din Botoșani. O polițistă a luat bătaie.

UPDATE ora 13:00 – conform IPJ Botoșani,  ”conform certificatului medico-legal, colega noastră are nevoie de îngrijiri medicale timp de 5-6 zile, nefiind necesară internarea. Tânărul este cercetat penal pentru ultraj, cercetări efectuate de către procurorii de la Tribunalul Botoșani”.

Astăzi polițiștii botoșăneni au fost chemați să intervină la aplanarea unui conflict pornit la un bar din Botoșani, pornit între un tânăr de 21 de ani care amenința o tânără.

La vederea polițiștilor, acesta a devenit recalcitrant și a refuzat să se supună dispozițiilor date de colegii noștri, motiv pentru care i s-a adus la cunoștință că va fi imobilizat și condus la sediul Poliției. Profitând de prezența mai multor tineri „care vor o țară ca afară”, individul s-a opus încătușării având sprijinul acestora care în loc să ajute la imobilizarea acestuia, ori să-i sugereze să se liniștească, aceștia și-au dat frâu liber instinctelor primitive și au început să tragă de polițiști și chiar să-i îmbrâncească, împiedicându-i astfel să ducă intervenția la bun sfârșit. Cetățeanul „abuzat” care beneficia de suportul celor cărora li se părea normal că a amenințat o femeie, în busculada creată a lovit-o cu pumnul în zona feței pe colega noastră. Din cauza stării de agitație de care a dat dovadă, acesta a fost internat la un spital psihiatrie, pe numele său fiind întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj.” – a declarat Europol pe pagina oficială de Facebook.

D.N.

 

Articole postate de acest autor

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments