Scrisoarea sfâșietoare a unei fete din Cluj pentru Raisa, fata omorâtă de polițist : ”cu toate că nu te-am cunoscut niciodată, vestea morții tale m-a întristat teribil.”

O tânără de 14 ani din Cluj, Isabella a scris o scrisoare sfâșietoare pentru Raisa, fata ucisă joi de un polițist în sectorul 1 al capitalei. ”Cu toate că nu te-am cunoscut niciodată, vestea morții tale m-a întristat teribil.”, începe emoționanta scrisoare scrisă de tânără, în memoria Raisei.

Înainte de a vă lăsa să citiți scrisoarea, dorim să vă amintim că Raisa avea 11 ani și jumătate și o viață întreagă înainte, dacă nu era ucisă joi de o autospecială a poliției în sectorul 1 al capitalei Aceasta ieșise împreună cu prietena sa, Marina de la școală și erau împreună pe o trecere de pietoni când au fost accidentate, Riana mortal, de către polițist.

Vă lăsăm în următoarele rânduri scrisoarea sfâșietoare a tinerei de 14 ani în memoria Raisei:

Dragă Raisa,

Cu toate că nu te-am cunoscut niciodată, vestea morții tale m-a întristat teribil. Am plâns pentru tine deoarece Dumnezeu a fost nedrept cu tine și te-a luat prea repede dintre noi. Cu toate acestea știu că acum acolo unde ești tu, în Rai, ne privești și ești mai fericită decât aici, pe Pământ. Părinții tăi nu mai trebuie să plângă și să fie triști fiindcă ei nu te-au pierdut definitiv, ci te vor întâlni într-o zi sus în ceruri așa cum îmi doresc să te întâlnesc și eu. 

Îl rog pe Dumnezeu să te ierte, dacă ai avut păcate și să îți ofere odihna veșnică. Și eu sunt de aceeași vârstă cu tine, iar de azi eu te voi considera prietena mea și îmi doresc să mă călăuzești pe mine și pe toți pe care îi iubești să facă tot ce e bine. 

Până când ne vom revedea sus în ceruri, trebuie să trăim cu speranța că te vom vedea odată și atunci vom fi cei mai fericiți. 

Cu cel mai mare drag, Popa Isabella din Cluj.„, este conținutul scrisorii Isabelei, redat pe site-ul unei televiziuni naționale.

Polițistul care le-a accidentat pe cele două fete este sub control judiciar timp de 60 de zile

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti au dispus ieri punerea în mișcare a acțiunii penale față de polițist pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă și au dispus luarea măsurii controlului judiciar față de inculpat pe o durată de 60 de zile.

Familia a condus-o astăzi pe Raisa pe ultimul drum. 

Raisa, tânăra accidentată mortal joi pe o trecere de pietoni din sectorul 1 al capitalei de un polițist care se afla în timpul liber a fost înmormântată astăzi, într-un sicriu alb. Părinții, înmărmuriți de durere dar și prietenii acesteia și încă alte sute de oameni au condus-o pe tânără pe ultimul drum, astăzi.

D.N.

Dacă aveți detalii despre subiect, sau aveți un subiect ce poate deveni știre, vă invităm să ne dați de veste la numărul de telefon 0750.85.25.23.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments