Serialul ”Familia Simpson” – baba Vanga din 2021. Ce predicții par să se adeverească

Serialul ”Familia Simpson” face furori în acest an, după ce s-a speculat de-a lungul timpului că ar fi prezis mai multe acțiuni care s-au întâmplat. Spre exemplu, s-a speculat că ar fi prezis actuala pandemie de coronavirus, președenția lui Donald Trump, dar și multe alte predicții care, cu timpul, par să se adeverească.

Serialul ”Familia Simpson” a fost votat în 1998 ”cel mai bun serial de televiziune din secolul al XX-lea”. Cu ocazia apariției serialului, mulți oameni din întreaga lume s-au obișnuit deja cu numele de Homer, Marge, Bart, Lisa și Maggie. Celebrul serial a fost realizat de către Mart Groening, un celebru desenator din America, care a câștigat două premii Emmy, iar serialul acestuia a devenit viral, mai ales pe TikTok, unde s-au postat scene din serial când faptele prezentate acolo s-au adeverit în acești ultimi ani.

Serialul ar fi prezis președenția lui Donald Trump, criza economică din Germania dar și pandemia de Covid-19

Acum foarte mulți ani, Donald Trump era în vogă datorită narcisismului său nemărginit. În anul 2000, într-un episod din serial, Bart călătorea în viitor, iar Lisa devenea președintele Statelor Unite ale Americii. După 16 ani mai târziu, s-a adeverit să Lisa din serial ar fi fost Donald Trump, care i-a luat locul lui Obama la White House, spre mirarea întregii lumi. În plus, în respectivul episod, Lisa ar fi spus că Trump a falimentat țara. Să fie doar o coincidență sau o predicție a serialului?

Pe lângă această întâmplare, The Simpson ar fi prezis și accidentul faimosului Neymar de la Cupa Mondială din 2014. Într-un episod din serial, Neymar este prezentat ca ”El Divo”, un jucător de fotbal care nu mai poate juca din cauză că s-a accidentat. După 4 luni numai, Neymar s-a accidentat la meciul cu Columbia: Ca și cum asta nu ar fi de ajuns, Neymar avea un tricou asemănător cu cel pe care îl purta jucătorul din serial.

Ca și cum asta nu ar fi fost suficient, serialul ar fi prezis și epidemia de Ebola. Într-un episod din același serial, în 1997 a fost prezentată o scenă în care Marge îi citește dintr-o carte. Coincidență sau nu, titul cărții era ”George cel curios și virusul Ebola.” Ce să vezi? După 7 ani a apărut epidemia Ebola. Coincidență?

Serialul ar fi prezis și pandemia de Covid-19 și o invazie de viespi ucigașe

Episodul din sezonul 4 numit „Marge în lanţuri”, prezintă un muncitor asiatic bolnav care strănută pe un pachet plin cu storcătoare ce urmează să fie livrat locuitorilor din Springfield. Accidentul dă startul unui focar de gripă numit „gripa Osaka”. Pe măsură ce oamenii intră în panică, ei descoperă la un moment dat un camion despre care se crede că în lăzile din interior se află antidotul. Doar că în loc să deschidă lada salvatoare, ei sparg o alta marcată cu eticheta „Albine ucigaşe”. Odată eliberate, albinele dezlănţuie inevitabilul.

Să fie acestea doar niște coincidențe sau adevărate predicții ale serialului?

D.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments