Sfârșit înfiorător pentru un bărbat din Baia Mare. A plecat să aducă lemne din pădure și nu s-a mai întors

Un bărbat de 62 de ani din Baia Mare a avut parte astăzi de un sfârșit tragic. A plecat în pădure să aducă lemne și nu s-a mai întors. Câteva ore mai târziu a fost găsit în apele unui râu, decedat.

Ultima persoană care ar fi vorbit cu bărbatul a fost o rudă, care a povestit că a luat legătura cu acesta pentru ultima dată în jurul orei 16:00. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la morga „Constantin Opriș” din Baia Mare pentru efectuarea necropsiei.

Astăzi, 12 noiembrie, în jurul orei 17.00, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit decedat în albia pârâului Valea Usturoiului.La fața locului, polițiștii au identificat cadavrul unui bărbat de 62 de ani din Baia Mare, iar la examinarea exterioară a cadavrului a fost identificată o plagă deschisă în zona cefei. Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Județean „Constantin Opriș” în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea condițiilor concrete și a cauzelor ce au determinat decesul persoanei în cauză„, au transmis poliţiştii din cadrul IPJ Baia Mare.

-Știre în curs de actualizare-

D.N.

Articole postate de acest autor

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments