Sfârșit tragic pentru o tânără din Arad. A murit călcată de tren, într-o clipă de neatenție

Sfârșit cumplit pentru o tânără de 22 de ani, după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de locomotiva unui tren, la trecerea peste calea ferată din zona localităţii arădene Nădab. Mașina, în care se afla și tânăra, a fost târât circa 100 de metri, după impact.

Trenul circula pe ruta Timişoara – Oradea, iar şoferiţa care era singură în autoturism, nu ar fi acordat prioritate trecerii garniturii feroviare. Din cercetări a reieşit că o femeie de 22 de ani, din localitatea Nădab, care conducea un autoturism pe DN 79, a intrat în coliziune cu un tren regional care se deplasa dinspre Timişoara spre Oradea. În urma impactului a rezultat decesul conducătoarei autoturismului, care se afla singură în vehicul, a informat IJP Arad.

Pentru extragerea autoturismului de sub locomotivă şi a victimei din autovehicul au intervenit echipaje de descarcerare ale ISU Arad. Niciun călător din tren şi nici mecanicii de locomotivă nu au suferit răni. În schimb tânăra nu a mai putut fi salvată de medicii care s-au chinuit minute în șir să o readucă la viață.

D.N.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments