Și-a ucis partenera cu sânge rece pentru că vorbea cu un alt bărbat. A sunat la 112 și s-a autodenunțat

Un bărbat de 74 de ani din Cluj și-a ucis cu sânge rece partenera de 51 de ani după o ceartă zdravănă. Bărbatul a aflat că vorbește cu un altul și gândul nu i-a dat pace. În cele din urmă, nu a mai putut suporta gândul că ar putea să o piardă, astfel că a decis să îi curme zilele.

Bărbatul se afla în casa femeii unde au început să se certe puternic. A lovit-o de câteva ori iar de aici până la crimă era doar o chestiune de timp. Polițiștii și salvatorii veniți la fața locului au mărturisit că locuința femeii era plină de sânge. La primele ore ale dimineții, bătrânul a sunat la poliție și a anunțat ce a făcut. Femeia avea o fată de 18 ani, care se afla la Băile Felix. Acum vine acasă pentru a-și înmormânta mama.

Citește și: Metoda prin care șefa unui SRL din Cluj a reușit să ”fenteze sistemul”. Este cercetată pentru 405 de fapte de evaziune fiscală în formă continuată

Citește și: Opt copii aflați în tabără la Bran au ajuns la spital cu simptome de toxiinfecție alimentară

La data de 1 septembrie a.c., în jurul orei 08.50, polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, de 74 de ani, cu privire la faptul că într-o locuință situată în municipiul Cluj-Napoca a găsit, în cursul dimineții, o femeie de 51 de ani, decedată, care prezenta urme de agresiune.” – a declarat IPJ Cluj.

Citește și: Neamț Art Festival. 3 zile pline de evenimente

În acest caz, s-a întocmit o echipa complexă formată din polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciul Criminalistic, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, care au procedat la efectuarea cercetării la fața locului. În prezent se desfășoară activități de cercetare pentru a se stabili circumstanțele în care a survenit decesul persoanei.

L.M.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments