Șoferii aflați în drum spre mare au fost opriți de polițiști pentru a fi serviți cu cafea

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Brăila au mers astăzi de dimineața pe drumul expres 584, care duce către litoral, și au oprit șoferii care treceau prin zonă.

Polițiștii brăileni aflați pe drumul expres DE 584, către litoral, au oprit șoferii care treceau prin zonă pentru a-i servi cu…o cafea. Cu această ocazie, agenții au discutat și despre oboseala de la volan.

Cine refuză o cafea, mai ales la drum lung? În această dimineață, pe DE 584 – traseul către litoral, toți cei care au fost opriți de către colegii noștri în albastru, de la Serviciul Rutier Brăila, au avut parte de-o vorbă bună și-o cafea! ☕
💬 Tema discuției, oboseala la volan! Activitatea are un feedback bun din partea conducătorilor, ceea ce ne bucură foarte mult!”, este mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a Poliției Române.

Conform IPJ Brăila, acţiunile pe linie rutieră continuă şi în zilele următoare, poliţiştii fiind prezenţi la datorie pentru a se asigura că prevederile legale la regimul rutier sunt respectate.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments