Soția unui preot din Arad a pierdut lupta cu virusul COVID-19 la numai 22 de ani

Soția unui preot din Arad a pierdut lupta cu virusul nou apărut la numai 22 de ani. Mihaela Valentina, soţia părintelui din Rădeşti, era intubată de aproape o lună de zile. Preoteasa fusese transferată în Ungaria, însă nu a mai avut puterea să lupte cu virusul.

Comunitatea din localitatea arădeană este în stare de şoc. Absolventă a școlii Postliceale Sanitare din Arad, Mihaela era căsătorită de doi ani cu preotul Dan Gaiță, preot paroh la Parohia Ortodoxă Rădești din județul Arad, scrie presa locală.

30 IUNIE 2019!!!! ZIUA, LUNA ȘI ANUL în care noi doi ne-am unit sufletele și am devenit una în tot ceea ce facem! A fost cea mai frumoasa zi din viața mea, printre multele pe care le avem, și nu pot să cred că au trecut deja doi ani… Doi ani în care am trecut prin bune, prin rele, în care visul nostru a fost îndeplinit, acela de a fi preot și a trai în parohia pe care o păstorești.. Doi ani minunați alături de tine, dragul meu soț! Îți mulțumesc mereu ca ești lângă mine, ca ne ajutam reciproc și trăim într-o armonie zi de zi!”, a scris la vremea respectivă Mihaela pe contul său de Facebook.

”Dumnezeu să  te odihnească cu îngerii”

La aflarea veştii că şi-a pierdut partenera de viaţă, părintele Dan Găiţă a scris şi el un mesaj emoţionant: ”Draga mea soție ai plecat dintre noi, te voi iubi veșnic scumpa mea. Dumnezeu să te odihnească cu îngerii cărora le cântai imnuri de slavă! Vei rămâne veșnic soția mea dragă și eu soțul tău drag! Dragostea nu cade niciodată!

Mesajele au împânzit într-un scurt timp reţeaua de socializare: „Odihnă veșnică tinerei doamne preotese Mihaela-Valentina Gaiță„, „Zbor lin spre înaltul cerului, suflet frumos!!„, „În amintirea celei ce a fost pritenuta mea draga. Drum lin spre cer„.

D.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments