Suceaveancă carantinată – poze de la mare. A intrat pe fir poliția

O tânără suceveancă, întoarsă recent din străinătate, a ignorat carantina și a plecat direct la mare. Polițiștii nu au găsit-o acasă în repetate rânduri, așa că i-au acordat trei amenzi, în timp ce fata stătea liniștită la malul mării.

Tânăra se întorsese recent din Olana și potrivit regulilor trebuia să stea în carantină două săptămâni. Așa că polițiștii suceveni au mers să verifice dacă fata se află la domiciliu, însă de mai multe ori nu au găsit-o acasă. Aceștia au aflat de la vecini că tânăra plecase, de fapt, la mare.

Ulterior, autoritățile au găsit pe contul de Facebook al acesteia mai multe poze postate din Constanța și Mamaia. Așadar, pentru fiecare dată când nu au găsit-o acasă polițiștii au aplicat câte o amendă, tânăra strângând în total trei amenzi de câte 1.000 de lei.

Încă de pe 25 august, fata a început să posteze zilnic poze din Constanța și din Mamaia, de pe plaje, din restaurante și de pe un yacht renumit pentru organizarea de petreceri cu sute de participanți. Însă în cele din urmă tânăra a avut și o explicație pentru comportamentul său. Aceasta a postat și un document oficial, care pare a fi emis de DSP Suceava, din care rezultă că are un test negativ și nu va mai figura în carantină, din 27 august.

Cu toate acestea, tânăra nu a scăpat de probleme având în vedere că fotografiile de pe rețelele de socializare arată că ea se afla la mare deja din data de 23 august, atunci când ar fi trebuit să fie în carantină.

D.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments