Suspiciune de omor în Olt. Tânără de 22 de ani din Balș găsită fără suflare în casă

O tânără de 22 de ani din orașul Balș, Olt a fost găsită ieri în jurul orei două dimineața de către fratele acesteia în casă, inconștientă, cu sânge la gură. Inițial, polițiștii au încadrat fapta la ucidere din culpă, astăzi schimbând încadrarea juridică, cercetările fiind efectuate în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

La data de 16 august 2022, în jurul orei 02:45, prin apel 112, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați de un cadru medical de pe ambulanță cu privire la faptul că a preluat o pacientă din orașul Balș, pe care a transportat-o la Spitalul Orășenesc Balș, unde i se efectuează manevre de resuscitare. La fața locului, s-au deplasat polițiștii Poliției Orașului Balș, care din primele verificări au stabilit faptul că o tânăra, în vârstă de 22 de ani, din orașul Balș, ar fi fost găsită de fratele acesteia, în vârstă de 24 de ani, în locuință, pe pat, inconștientă și cu sânge la gură. Tânăra, în vârstă de 22 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acesteia. Trupul tinerei a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea situației de fapt, de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Olt.

La data de 17 august 2022, în urma activităților investigativ operative ale polițiștilor și în urma rezultatelor necropsiei, a fost schimbată încadrarea juridică a faptei, fiind continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, iar cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Principalul suspect este fratele tinerei

Tânăra de 22 de ani era cunoscută în evidențele medicale cu retard mental, iar în urma necropsiei s-a stabilit că urmele de pe corpul acesteia nu au fost provocate doar de aceasta. Fratele tinerei în vârsta de 24 de ani a fost arestat și reținut cu măsura de arest preventiv de către procurorii de la Tribunalul Olt.

În urma rezultatului necropsiei s-a descoperit că leziunile de pe trupul victimei nu erau provocate doar de către tânără, cunoscută fiind și cu retard mental. Astfel că în urma cercetărilor efectuate de către cadrele judiciare, fratele tinerei a fost arestat și reținut de către procurorii de la Tribunalul Olt, acesta fiind principalul suspect în cazul omorului tinerei.” – ne-au declarat surse din anchetă.

D.N.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments