Tânăr de 15 ani rătăcit în pădurile Deleniului. A fost găsit la 7 km în Pârcovaci

Ieri, un tânăr de 15 ani le-a dat de furcă polițiștilor ieșeni după ce s-a rătăcit de familia lui în timpul unei drumeții printr-o pădure din apropierea comunei ieșene Deleni.

Sursă: Facebook (Poliția Română)

Polițiști din Iași și Botoșani, pompieri și jandarmi ieșeni și botoșăneni, câini de urmă, voluntari cu ATV-uri și membri ai Asociației Club Sportiv 4×4 au lucrat cot la cot pentru a-l găsi pe băiat. Acesta a fost identificat după 7 km, dezorientat și deshidratat în apropierea satului Pârcovaci.

Dezorientat și deshidratat, dar în drum spre casă. Am început cu sfârșitul ”filmului” de ieri, film în care un tânăr de 15 ani s-a rătăcit de familia lui, în timp ce se aflau într-o pădure din apropierea comunei Deleni, județul Iași.

Pădurea fiind atât de mare, ne-am unim forțele: polițiști din Iași și Botoșani, pompieri și jandarmi din ambele județe, câini de urmă, voluntari cu atv-uri și membri ai Asociației Club Sportiv 4×4… Împreună, cot la cot, am periat pădurea.
După aproximativ 7km, spre apropierea satului Pârcovaci, tânărul a fost găsit! Mulțumim tuturor pentru implicare și vouă că ați fost atenți la „filmul” prezentat!” – scrie Poliția Română pe Facebook.
C.L.

Articole postate de acest autor

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments