Tânără bătută cu pumnii și picioarele în Târgu Jiu, chiar sub ochii trecătorilor

Sursa: TikTok

Un incident șocant s-a petrecut ieri în Târgu-Jiu, chiar în miezul amiezii. O tânără a fost aproape omorâtă în bătaie de către alte două fete, toate întâmplate chiar sub ochii înfiorați ai martorilor. Tânăra a fost pusă la pământ şi lovită cu pumnii și picioarele de cele două. Nici măcar ţipetele trecătorilor nu le-a făcut pe agresoare să renunțe.

Conflictul ar fi început de la un eveniment care a avut loc în urmă cu câteva zile chiar la casa victimei. Familia victimei ar fi promis un „dar” consistent care nu a mai fost dat.

Victima, spun unele surse, ar fi fost urmărită de mai mult timp pentru a-i putea fi aplicată o corecţie.

La faţa locului a intervenit un echipaj de poliţie, care a reuşit cu greu să aplaneze conflictul, iar tinerele s-au ales cu dosar penal.

Conform declarației purtătorului de cuvânt al IPJ Gorj, Țuhașu Victor ”Pe numele celor două tinere s-a deschis un dosar penal, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

O omoară, o omoară!

”O omoară, o omoară!”, este strigătul martorilor care asistă neputincioși la scena parcă extrasă dintr-un film de groază, aceștia aflându-se într-un mijloc de transport aflat pe sensul opus de mers al scenei de film.

Atenție! Urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional!

 

Sursa video: TikTok

D.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments