Tânără de 13 ani din Argeș arsă de un recipient cu conținut inflamabil aprins

O fată de 13 ani a suferit arsuri pe picioare după ce dintr-o mașină cineva a aruncat cu recipientul ce conținea un lichid inflamabil aprins, în localitatea argeșeană Priboieni. Agresorii sunt audiați, a informat astăzi, IPJ Argeș.

Incidentul s-a produs aseară, când Polițiștii orașului Topoloveni au fost sesizați prin apel la 112 că o fată de 13 ani a suferit arsuri, după ce niște persoane necunoscute dintr-o mașină au aruncat un recipient cu lichid inflamabil aprins în direcția ei.

Fetei i-au fost acordate îngrijirile medicale necesare, medicii stabilind că are câteva arsuri superficiale la nivelul picioarelor. IPJ Argeș a refăcut traseul fetei, și au descoperit că pe traseul acesteia, la acea oră și în direcția acesteia nu a mers decât o mașină, polițiștii reușind în cele din urmă să îi identifice pe aceștia și reținându-i pentru audieri.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni. Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut” – a anunțat astăzi IPJ Argeș.

D.N.

Dacă aveți detalii despre subiect, sau aveți unul ce poate deveni știre, vă rugăm să ne dați de veste la numărul de telefon 0750.85.25.23.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments