Tatăl vitreg al fetiței din Arad a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Bărbatul din Arad care a recunoscut că a ucis-o pe fetița al cărui trup a fost găsit lângă un cimitir din Arad a fost arestat preventiv. El va sta în spatele gratiilor pentru următoarele 30 de zile.

Tatăl vitreg al fetiței din Arad, găsită moartă și incendiată, a recunoscut că el este autorul crimei. Bărbatul de 23 de ani și-a schimbat declarația inițială și a povestit ce s-a întâmplat. Bărbatul a petrecut o noapte în detenție și a fost audiat din nou astăzi, ulterior fiind arestat pentru 30 de zile. Bărbatul le-a povestit în detaliu anchetatorilor ce s-a întâmplat. Inițial, el spusese că o găsise fără suflare și că ar fi dus-o pe un câmp, unde ar fi lăsat-o. Ulterior, în faţa procurorilor, bărbatul şi-a schimbat declaraţia şi a recunoscut că el a ucis-o pe fetiţă, după ce a dat-o cu capul de peretele din holul locuinţei, fiind deranjat că fetiţa nu îl lăsa în pace şi vroia să se joace cu el.

Conform celor care anchetează cazul, bărbatul ar fi consumat droguri înainte de tragedie.

Procurorii au suspiciuni și cu privire la implicarea mamei fetei, ei cred că femeia ar fi știut ce s-a întâmplat, iar dacă probele vor dovedi aceste suspiciuni, ea ar putea fi incriminată pentru tăinuire. De altfel, femeia a fost și ea audiată.

Cadavrul fetei a fost găsit vineri pe un teren de lângă un cimitir, de câinele unui localnic. Copilul a putut fi identificat după ce specialiștii au reușit să îi facă portretul-robot (vezi mai mult aici).

D.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments