Tinerii o plâng pe TikTok pe fata de 12 ani decedată ieri: ”Un înger frumos a plecat între îngeri”

Un accident cumplit, petrecut ieri în sectorul 1 din București a zguduit și revoltat o țară întreagă. Raisa, o tânără pentru care viața de abia începuse, a fost omorâtă chiar de un polițist pe o trecere de pietoni. Aceasta era împreună cu prietena sa de 17 ani, aceasta fiind acum înafara oricărui pericol.

Polițistul care a omorât-o pe Raisa nu era nici în misiune și nici în vreo urgență, dar mergea cu 80 km/h și doar cu luminile aprinse. Ba mai mult, acesta nu a sunat la salvare imediat după ce a lovit tânăra, ci și-a sunat colegii care, după spusele martorilor, ar fi încercat să mușamalizeze accidentul schimbându-l pe acesta de haine după un tomberon. Din cauza impactului, tânăra de 12 ani nu a mai avut nici o șansă de supraviețuire, stingându-se după câteva minute de la impact în salvare.

Tinerii plâng soarta copilei pe TikTok: ”Un înger frumos a plecat între îngeri!”

După accidentul în care Raisa și-a pierdut viața, acesta a fost imediat viralizat pe internet, astfel că pe TikTok videoclipurile privind cazul fetiței au atins în doar câteva ore de la încărcare peste 100 de mii de vizualizări și peste 3-4 mii de comentarii unde oamenii plâng soarta fetei : ”Un înger a plecat între îngeri”, ”Sincere condoleanțe familiei”, ”Dumnezeu să îi mângâie pe părinții fetei! Suferința nu o va șterge nimeni!”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de oameni la videoclipuri.

Noi, redacția Abstract News spunem Sincere Condoleanțe familiei!

D.N.

Dacă aveți detalii despre știre sau aveți un subiect ce poate deveni o știre, vă rugăm să ne dați imediat de veste la numărul de telefon 0750.85.25.23!

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments