ULTIMA ORĂ: Accident în București. Au fost implicate 4 mașini. Două persoane au fost rănite

Un tânăr de 22 de ani a intrat în această seară într-o maşină condusă de o femeie, pe Calea Dorobanţi din Bucureşti. În urma impactului, maşina tânărului a pătruns pe trotuar, unde a lovit două autoturisme parcate şi un stâlp. Două persoane au fost rănite.

Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecţia dintre Calea Dorobanţi/Str. Teheran în care au fost implicate 4 autovehicule, din care 2 autovehicule în mişcare şi 2 autovehicule staţionate”, a transmis în această seară Brigada Rutieră a Capitalei.

Conform acestora, şoferul unui autovehicul, în vârstă de 22 de ani, care se deplasa pe Calea Dorobanţi dinspre Piaţa Dorobanţi către Piaţa Charles de Gaulle, când a ajuns la intersecţia dintre Calea Dorobanţi şi Str. Teheran a intrat în coliziune cu un autovehicul, condus de o femeie în vârstă de 34 de ani, care se deplasa pe sensul  opus de circulaţie.

Din impact, primul autovehicul a pătruns pe trotuar, a lovit un stâlp şi a avariat 2 autovehicule parcate pe trotuar. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind 0”, au mai precizat poliţiştii.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporala a două persoane care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

-știre în curs de actualizare-

D.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments