ULTIMA ORĂ! Incendiu de proporții în Piatra Neamț.

Un incendiu uriaș a cuprins în această seară Dealul Pietricica din Piatra Neamț. Conform pompierilor sosiți la fața locului, focul sa extins deja pe multe hectare, iar din cauza vântului munca pompierilor este și mai grea. ISU Neamț transmite că arde vegetație uscată.

 

UPDATE 23:50: În aceste moment, se intervine pentru localizarea incendiului. Pompierii și localnicii au reușit să stăpânească dezastrul. Raed Arafat a luat legătura cu șeful ISU Neamț, colonelul Mihai Ciprian Mitrea pentru a trimite în sprijin forțe și logistică, dacă este nevoie.

Oamenii care locuiesc în casele de la poalele muntelui au început să se autoevacueze, de teama focului,  ajuns tot mai aproape de ei. Aparent incendiul ar fi izbucnit din zona de jos a dealului.

Flăcările înalte de câțiva metri se văd din tot orașul și au cuprins o suprafață importantă, de mai multe hectare.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului intervin forțe și mijloace de la Detașamentul Piatra Neamț. Au fost solicitate forțe și mijloace de la Detașamentele de pompieri din Roman și Târgu Neamț.”, a transmis ISU Neamț.

Poliția Locală a transmis:Arde simbolul orașului Piatra Neamț! Trist! Dar suntem acolo sa ne asiguram ca toți cetățenii care locuiesc in apropiere vor fi în siguranță. Mai mult, oferim sprijinul de care este nevoie, echipajelor ISU NEAMT.

Vom reveni cu amănunte.

– știre în curs de actualizare-

D.N.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments