Un băiețel de 12 ani din Botoșani a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Polițiștii îl caută

Mario Andrei Dincă, un băiețel din Botoșani în vârstă de 12 ani a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Părinții împreună cu polițiștii îl caută. Dacă aveți detalii, sunați la 112.

Băiatul de 12 ani, care locuiește Dumești, județul Botoșani, a plecat de acasă duminică, 7 noiembrie, și nu s-a mai întors.

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unui minor de 12 ani, din comuna Durnești, care a părăsit domiciliul în 7 noiembrie a.c., iar până în prezent nu a revenit, a transmis într-un comunicat IPJ Botoșani.

IPJ Botoșani vă cere ajutorul în găsirea copilului!

Semnalmentele lui Mario Andrei Dincă:

– 1,40 m înălțime, 40 de kg, păr șaten, ochi albaștri, fața ovală, gropiță la nivelul bărbiei.

La momentul dispariției, Mario era îmbrăcat cu o geacă lungă din fâș de culoare albastră, cu dungi gri în zona umerilor, având inscripția GEOX.

Purta pantaloni de tip blue-jeans de culoarea albastră, pe cap avea o căciulă roșie cu brăduți verzi, iar în picioare avea încălțăminte din cauciuc de culoare neagră.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea băiatului dispărut sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

D.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments