Un bărbat a blocat volanul mașinii cu o sticlă, s-a mutat pe bancheta din spate și a început să filmeze. Câteva minute mai târziu a ajuns cu mașina în șanț

Un șofer și pasagerul din aceeași mașină au fost aseară la un pas de moarte, după ce mașina pe care o ”conducea” o sticlă de apă a ajuns în șanț. Individul nu a fost identificat până acum de polițiști.

Imaginile au fost filmate pe o autostradă din România, după cum spune chiar șoferul pe filmare. De asemenea, în mașină cu acesta se mai află un bărbat care nu i-a cerut să se oprească.

Bă, ia să vă mai arăt ceva, bă, ia uitați bă aici cum se conduce, sunt în spate! Nu e nimeni la volan! Așa se conduce, din spate! Uitați-vă bă, nu e nimeni la volan. Se vede clar, da, suntem pe autostradă! Hahaha! Băi, ești nebun la cap! Știți cine conduce, sticla asta de apă!” – a spus șoferul pe filmare, înainte de a intra cu mașina în șanț.

Bărbatul a pus o sticlă de apă pentru a bloca volanul și a mers așa preț de câteva secunde. Deși martorul din bord îi indica să se reîntoarcă la volan, acesta nu a băgat de seamă și în scurt timp mașina a început să vireze la dreapta, iar „șoferul” nu a mai putut să recapete controlul și a ajuns cu mașina în șanț. Conform polițiștilor, până la această oră bărbatul nu a putut fi identificat, însă se fac cercetări.

Reacțiile nu au întârziat să apară

După ce Europol a făcut publică filmarea bărbatului, internauții au și venit cu reacții. Spre exemplu, spune o internaută, ”mama proștilor este mereu gravidă!!! Îi întâlnești la orice pas. Marcajul era de vină!”, sau spune un alt internaut, ”De la începutul filmării tot îi pâlpâie martorul să pună mâna pe volan, dar el Dorna Dorna”, sau o altă reacție care a strâns la fel de multe reacții ca cele precedente, ”Este bine totuși că avea centura pusă să nu pățească ceva sticla de apă Dorna.” – a mai spus un alt internaut.

Chiar dacă la o primă vizualizare videoclipul este de tot râsul, consecințele ar fi putut fi catastrofale. Norocul șoferului a făcut ca pilotul automat să vireze dreapta, către șanț, și nu stânga, către șosea.

D.N.

Articole postate de acest autor

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments