Un bărbat din Vâlcea a spus că un tânăr a tras cu un pistol către fiul său. Poliția face cercetări

Poliţiştii vâlceni fac cercetări după ce în această seară au primit o sesizare din partea unui bărbat care a spus că o persoană a tras cu un pistol către fiul său, de 15 ani. Primele verificări arată că arma, de tip airsoft, a fost folosită de către un alt adolescent, care se certase cu fiul bărbatului.

Potrivit IPJ Vâlcea, sesizarea a fost depusă în această seară la poliţia municipiului reşedinţă de judeţ, acolo unde s-a întâmplat incdientul.

Astăzi, în jurul orei 19:59, Poliţia municipiului Râmnicu Vâlcea a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că s-ar fi tras cu un pistol, tip airsoft, înspre băiatul său. Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că, în urma unui conflict verbal, un tânăr de 17 ani ar fi tras cu o armă de tip airsoft înspre un băiat de 15 ani, în municipiul Râmnicu Vâlcea”, transmite IPJ Vâlcea.

De asemenea, poliţiştii fac în continuare cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt. IPJ Vâlcea a intocmit dosar penal pentru lovire si alte violenţe.

De asemenea, s-a dispus ridicarea pistolului, tip airsoft, în vederea continuării cercetărilor, iar tânărul a fost amendat cu 2.000 lei, conform legii.

D.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments