Un cioban din Maramureș a alertat băut salvamontiștii prin 112. După 3 ore a spus că ”doar mi se părea”

Un cioban din Maramureș a alertat salvamontiștii spunând că se simte rău. Acesta a sunat la 112 iar imediat salvamontiștii au plecat spre locația indicată de acesta, crezând că este chiar un caz real. Aceștia au parcurs un traseu foarte dificil ca să ajugă la cioban, iar în final au constatat că bărbatul era doar băut. Salvatorii montani au insistat ca acesta să meargă la spital, însă ciobanul a refuzat, recunoscând că durerea din piept pe care o avea doar i se părea.

Cazul halucinant s-a petrecut azi noapte, toată acțiunea finalizându-se azi dimineață la ora 5.

Ce s-a întâmplat defapt

„În jurul orei 23.50 un cioban la o stână situată undeva sub Creasta Cocosului, Jud. Maramureș a sunat la 112 spunând că se simte rău și are dureri puternice în piept. Salvatorii montani au ajuns la cioban pe un traseul cu acces dificil, i-au evaluat starea de sănătate (ciobanul mirosea puternic a alcool), au negociat coborarea lui până la punctul la care echipajul medical avea acces pentru a fi investigat medical dar acesta a refuzat pe motiv ca nu poate lăsa singure 250 oi si că de fapt după mai bine de 2 ore și jumătate de la apelul de urgență a recunoscut că durerea puternică din piept era de fapt o părere și nu are sens să fie coborât și dus la spital”

Salvamontiștii s-au retras de la stână, după ce au încercat să îl ajute pe bărbatul cu păreri, ajungând în baza Salvamont in jurul orei 5 dimineața.

D.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments